Siirry suoraan sisältöön

Restito yrityksenä

Yrityksen tausta


Restito Palvelut Oy on perustettu vuonna 2023 jatkumona toiminimelleni. Aloitin yritystoiminnan toiminimellä vuonna 2020 lukiossa ollessani. Olen ollut pienestä pitäen kiinnostunut elektroniikasta ja tutkinut kuinka asiat toimivat.

Idea yrityksen perustamiseen lähti kavereiden puhelimien huoltamisesta. Sana alkoi vähitellen leviämään ja asiakaskunta kasvamaan. Monet isommat korjaamot pyytävät suuria pienistäkin huolloista, joten näin hyvän markkinaraon edullisemmissa huolloissa ja päätin perustaa yritykseni.

Teen yritystoimintaa sivutoimisesti opintojeni ohella. Tästä johtuen palveluni eivät ole nopeimpia, mutta tulen hinnassa vastaan. Pienten kulujeni vuoksi kykenen tarjoamaan puhelinhuoltoja erittäinen kilpailukykyiseen hintaan.

Yrityksen nimi, Restito, tulee latinan sanasta restituo. Sanan merkitykset ovat repair, restore, replace, reinstate, put back. Suomennettuna siis korjaamista, palauttamista ja korvaamista.

Aapo Rissanen
Yrittäjä

Yrityksen tavoite

Tietoa toiminnasta

Suurin osa yrityksen liiketoiminnasta on puhelinhuoltoja. Myös tietokone- ja tablettihuollot ovat merkittävä osa toimintaa. Restiton palveluihin kuuluu olennaisesti myös tietotekniikan ratkaisut asiakkaiden tarpeiden mukaan ja olen toteuttanut mm. valvontakamerajärjestelmien asennuksia,