Siirry suoraan sisältöön

Mitä eroa on alkuperäisillä ja tarvikeosilla?

  Oli kyse auton, puhelimen tai minkä tahansa muun vimpaimen korjaamisesta, tämä kysymys monesti vaivaa päätä. Tässä artikkelissa kerron omien kokemuksieni perusteella alkuperäis- ja tarvikevaraosien eroista.

  Laitteen alkuperäinen varaosa on valmistajan valmistama ja suunnittelema osa, joka täyttää valmistajan laatustandardit ja vaatimukset. Alkuperäinen varaosa on varmistettu valmistajan toimesta yhteensopivaksi laitteen kanssa.

  Tarvikevaraosat ovat yleensä kolmannen osapuolen valmistamia varaosia, jotka on suunniteltu toimimaan laitteen kanssa. Näitä varaosia ei ole valmistettu puhelimen valmistajan valvonnassa ja niiden laatu voi vaihdella. Tähän huomiona, että minä tilaan ainoastaan hyvälaatuisia tarvikeosia luotettavilta toimittajilta. Tarvikevaraosien hinnat ovat yleensä merkittävästikin halvempia kuin alkuperäisten varaosien hinnat.

  Olen vuosien varrella kokeillut henkilökohtaisiin korjausprojekteihini varaosia monilta osien toimittajilta

  Yhteenveto

  Yhteenvetona voidaan todeta, että alkuperäiset varaosat ovat yleensä laadukkaampia, kun taas tarvikevaraosien laatu voi vaihdella.

  Vertaile alkuperäisten- ja tarvikevaraosien hintoja hinnastosta. Voit myös kysyä tarjousta hinnaston kautta, mikäli laitteesi korjaukselle ei ole määritetty valmista hintaa.